Share online

Windows Sharepoint Services voor optimaal teamwork
Samenwerken draait om communicatie. Maar een team zit niet altijd in dezelfde ruimte bij elkaar. Dan is het belangrijk om - onafhankelijk van plaats en tijd - elkaar op de hoogte te kunnen houden en informatie doeltreffend uit te wisselen. Microsoft Windows Sharepoint Services biedt een centraal platform waarop alle informatie en communicatiemogelijkheden die uw team nodig heeft, zijn geintegreerd.

Met Sharepoint hosting van Share Online bent u voor een vast bedrag per maand van alle Sharepoint-gemakken voorzien.
Knooppunt van informatie en communicatie Windows Sharepoint Services is een intra-/extranetomgeving die dient als knooppunt voor de informatie-uitwisseling tussen de leden van een team. Teamleden werken er bijvoorbeeld samen aan gedeelde documenten en hebben er inzage in elkaars taaklijsten en agenda's. Zo kan iedereen zijn of haar activiteiten naadloos op elkaar afstemmen. Ook de communicatie rond een project wordt met Sharepoint Services een stuk gemakkelijker, bijvoorbeeld met aankondigingen en discussieboards.

Sharepoint Services hosting:
Overal beschikbaar; geen omkijken naar beheer
Share Online maakt Windows Sharepoint 'as a service' mogelijk. U hoeft dus niets te installeren, geen eigen server in te richten en u heeft geen omkijken naar beheer en beveiliging. De software, bestanden en andere data is veilig opgeslagen op de server van SaaS Online in een gespecialiseerd datacenter. Via een beveiligde internetverbinding is uw Sharepoint-omgeving 24 uur per dag beschikbaar. Niet alleen op het werk, maar ook thuis, op uw laptop onderweg en zelfs op uw PDA. Uiteraard kunt u altijd een beroep doen op onze deskundige ondersteuning.

Geintegreerd met Microsoft Office
Hosted Sharepoint Services van Share Online maakt het werken met gedeelde documenten makkelijk en overzichtelijk. Uw bestanden staan veilig opgeslagen op onze server en zijn altijd en overal online beschikbaar. Op de Sharepoint portal vindt iedere (bevoegde) gebruiker direct het meest recente document en kan hij of zij er wijzigingen in aanbrengen. Oudere versies blijven ook beschikbaar. Maar het kan nog gemakkelijker: Windows Sharepoint Services is namelijk volledig geintegreerd met Microsoft Office-programma's als Microsoft Word, Excel, Powerpoint en Outlook. U kunt uw documenten dus openen, bewerken en opslaan binnen de Sharepoint-omgeving.

Richt uw Sharepoint portal zelf in
Hoe ziet zo'n Sharepoint site er uit? Dat bepaalt u helemaal zelf. U en uw team stellen uw Sharepoint portal helemaal samen volgens uw behoeften. U hoeft daarvoor geen ervaring te hebben met het bouwen van websites. U wordt automatisch stap voor stap geholpen om uw Sharepoint site zo effectief mogelijk in te richten. Uiteraard kunt u uw Sharepoint site steeds opnieuw aanpassen. Om te zorgen dat iedereen binnen en buiten het team snel de informatie vindt die voor hem of haar relevant is, kunt u de opmaak en inhoud aanpassen aan verschillende doelgroepen. Aan de hand van de rol binnen de organisatie en de bijbehorende authorisatieniveau's krijgen gebruikers toegang tot bepaalde informatie en functionaliteiten. SaaS Online staat altijd voor u klaar om u te adviseren en ondersteuning te bieden bij het optimaal inrichten van uw Sharepoint site.

De voordelen van Share Online